Winnaar van “De uitdaging” van Photoshop Magazine nr 4.

Vandaag viel de nieuwe Photoshop Magazine (nr. 7) in de bus. Het plastic er snel vanaf getrokken om meteen door te bladeren naar de uitslag van “De uitdaging”. Een paar weken geleden had ik namelijk vernomen dat ik deze uitdaging gewonnen had en ik was inmiddels erg benieuwd naar het commentaar bij mijn foto.

[singlepic id=155 w=320 h=240 float=right]Uiteraard ben ik erg trots op het feit dat ik gewonnen heb en pagina groot in een tijdschrift gepubliceerd. Ik heb trouwens een P&C Pico Dolly Kit gewonnen, maar de eer is me veel meer waard.

Het smaakt wel naar meer, dus ik zal meer werk gaan insturen voor wedstrijden. Dus wellicht is deze post de start van een langere serie van overwinningen đŸ˜‰

Voor de geĂ¯nteresseerden heb ik de 34 lagen in photoshop voor een deel losgemaakt zodat dit een kijkje in het ontstaan van deze bewerking geeft.

Ik heb veel met maskers, blending modes, dodge & burn gewerkt om alle losse elementen tot een geheel te krijgen.

Als laatste wil ik jullie de originele foto’s nog even laten zien.

 

Feel free to leave me a comment