Winnaar van “De uitdaging” photoshop magazine nr 6.

Wederom een publicatie van een fotomontage. Dit keer met Nick in de foto getiteld “Mist”. De uitdaging” van Photoshop Magazine heb ik voor de tweede keer gewonnen en is gepubliceerd in nummer 9.

Mist
Deze fotomontage is een bewerking in de stijl van de videogame Assisin’s Creed. Het model heb ikzelf gefotografeerd. Hij vertelde me na afloop van de shoot dat hij Assisin’s Creed graag speelt en dat hij de stijl van het spel erg mooi vind. Via google kwam ik erachter wat hij bedoelde en de inspiratie voor dit werk volgde snel. Ik heb drie verschillende achtergrondfoto’s gebruikt en de mist heb ik met de hand getekend.

Waarom is dit de winnaar?
Het is indrukwekkend dat Arjen met behulp van eigen stockmateriaal en photoshop een kwalitatief goede afbeelding met een eenduidige, mysterieuze sfeer in elkaar heeft weten te sleutelen. Arjen heeft verstand van belichting, wat je ziet aan de schaduwen en hooglichten die hij op een natuurlijke manier heeft verwerkt in de plaat. Het werk laat realisme en surrealisme op een ongedwongen manier samenvloeien en dat zorgt voor een bijzondere uitstraling waardoor Mist meteen opvalt.

Uiteraard mag de fotomontage hier niet ontbreken
Nick's mist

Meer van mijn fotomontages vindt je hier.

1 thought on “Winnaar van “De uitdaging” photoshop magazine nr 6.”

Feel free to leave me a comment