Modellen gezocht (NL)

Because of the localisation this post is going to be in Dutch.

Voor alle projecten zijn reeds modellen gevonden.

Gezocht: Modellen die mee willen werken aan de volgende ideeën. Dit zijn allemaal fotomontages/bewerkingen waarvoor de modellen in mijn studio op de foto gezet worden en het eindresultaat flink bewerkt zal worden.

– Insane Teaching. Een supergave bewerking waarbij de juffrouw voor de klas het hoofd van een jongetje op hol brengt. De exacte uitwerking verklap ik nu nog niet, maar gaat echt ontzettend gaaf worden.
Voor deze fotobewerking zoek ik een vrouwelijk model met een slank tot gemiddeld figuur om een lerares neer te zetten (leeftijd midden of eind twintig denk ik). De kleding is voor deze bewerking wel heel specifiek, dus daar zit nog wel een uitdaging.
Daarnaast zoek ik voor deze foto een jongetje (leeftijd 8 -10 jr) in een stijl die doet denken aan de oude “Pietje pietamientje” reclames.

– Look at me. Voor deze fotomontage zoek ik een model met mooie (lange) benen. In een sexy outfit wordt je poserend in een sterke pose midden op straat gezet (in photoshop natuurlijk). De outfit moet bestaan uit super hoge hakken, kort rokje/broekje en een sexy topje of evt zichtbare bh. Haren wapperend in de wind een echte blikvanger!

– Soldier’s dream. Deze fotomontage speelt zich af op een slagveld. Hiervoor zoek ik een model in leger/soldaten-outfit. Legerlaarzen met hoge hakken zouden helemaal geweldig zijn.

– Wrong time, wrong place. Voor deze bewerking zoek ik een jong vrouwelijk model in uitgaanskleding of galajurk en een mannelijk model die in een donkere outfit met capuchon op een glimp van z’n gezicht en van een groot glimmend wapen kan laten zien.

– Dark Hero. Deze bewerking kan zowel voor een mannelijk als vrouwelijk model gedaan worden. De styling is hierbij een flinke uitdaging aangezien ik een catwoman of batman achtige outfit wil fotograferen. Denk dus aan iets van zwart latex of leer.

– Chinese. Een digitale tatoo van een Chinees tafereel over de volledige rug geplaatst bij een vrouwelijk model (blote rug).

Al deze ideeën ga ik op TFCD basis uitwerken op woensdagmiddagen. Lijkt het je leuk om 1 van deze thema’s neer te zetten laat het me dan weten via het contactformulier of meld je meteen aan via het aanmeldformulier.

 

Feel free to leave me a comment