Woensdag TFP-dag

Woensdag is bij Arjen Roos Fotografie TFP-dag.
TFP staat voor Time For Print. De shoot kost bij een TFP shoot geen geld en levert het model een aantal afdrukken op. Omdat ik denk dat digitale bestanden voor de modellen veel handiger zijn (zelf af kunnen laten drukken) lever ik na afloop van een TFP shoot digitale bestanden. Misschien past de afkorting TFCD als Time For CD daardoor al beter.

TFP shoots worden veel door (beginnende) modellen en make-up artiesten gebruikt om een portfolio op te bouwen. Dit geldt uiteraard ook voor de fotograaf. Om deze reden moet een TFP shoot bij mij dan ook een aanvulling zijn op mijn portfolio.

Met behulp van het aanmeldformulier kan je je aanmelden voor een TFP shoot. Vermeld daarin duidelijk wat je motivatie is en waarom jouw shoot een aanvulling voor mijn portfolio zijn en wellicht zien we elkaar dan snel.

Feel free to leave me a comment