Update fashion/portret portfolio

Na wat achterstand wat bewerkingen en publicatie’s heb ik eindelijk de bewerkingen van de laatste shoots klaar en gepubliceerd. Een paar foto’s van mijn laatste twee shoots maken me erg trots, vandaar dat ik ze graag wat extra aandacht in mijn blog wil geven.

Met model Alies had ik een erg leuke en energieke shoot. Alies wilde graag met helium-ballonnen op de foto en had zich hiervoor laten inspireren door een reclame van Dior.
Deze foto is wat mij betreft de topper van de shoot geworden:
In mijn portfolio staat nog een andere (grotere) uitsnede van de`e foto:alies111228_scr-17

De eerste shoot van 2012 was met Irma en leverde me zoveel goede foto’s op dat het kiezen ertussen wel erg lastig werd. Ook van de shoot met Irma heb ik een topper uitgezocht die ik persoonlijk zo goed vond dat ik er drie verschillende bewerkingen aan heb gegeven:

Welke bewerking heeft jullie voorkeur?

4 thoughts on “Update fashion/portret portfolio”

  1. De derde foto heeft mijn voorkeur. Deze spreekt me net iets meer aan dan de eerste foto.

  2. Tja, het kiezen is lastig. Met de hakken over de sloot heeft de eerste bewerking bij mij de voorkeur.

Feel free to leave me a comment