Red Ballerina

Dutch translation below

This work is my personal favourite. It was great joy doing a photoshoot with the stunning Demi giving me amazing (dance) poses as well as wonderful fashion and beauty shots. The photo I used to create this piece of art is the best one of the shoot and since this photoshoot the photo hangs on my living room wall.
Of course I couldn’t resist turning this already great photograph into a creative edit and because I would want this work to also hang in my own living room I wanted a very warm, soft look.
I would be very proud if this piece of work would also find a place on an empty wall in your home or office.

Model/ dancer Demi poses a graceful ballerina pose en pointes in the photo studio. The rose petal elements where added in photoshop to add to the war,-red fine-art ambiance.

The work is for sale and can be bought in my shop at “Werk aan de muur” (Dutch, German and French).

Nederlandse omschrijving

Dit werk is mijn persoonlijke favoriet. Het was een groot plezier om een fotoshoot te doen met de verbluffende Demi die me geweldige (dans) poses gaf, evenals prachtige mode- en beautyfoto’s. De foto die ik heb gebruikt om dit kunstwerk te maken is de beste van de shoot en sinds deze fotoshoot hangt de foto aan de muur van mijn woonkamer.
Natuurlijk kon ik het niet laten om van deze toch al geweldige foto een fotobewerking te maken en omdat ik wilde dat dit werk ook in mijn eigen woonkamer zou komen te hangen, wilde ik een hele warme, zachte look.
Ik zou heel trots zijn als dit werkstuk ook een plek zou vinden op een lege muur in je huis of kantoor.

Voor dit werk heeft het model/danseres Demi gracieus in een ballerina pose “en pointes” geposeerd en is deze foto die in de studio is gefotografeerd. In de nabewerking zijn de overige elementen toegevoegd voor een warme goud met rode fine-art sfeer.

Een mooi en gracieus werk dat een warm gevoel geeft aan een ruimte. Dit werk is zou erg mooi kunnen hangen in een woonkamer maar ook een studeerkamer of een kantoor.

Dit werk is te koop en kan gekocht worden in mijn shop bij “werk aan de muur”

Feel free to leave me a comment