De projecten waar ik op het moment mee bezig ben of waar ik nog aan zal gaan beginnen krijgen hier hun eigen plek. Deze projecten doe ik naast de andere fotoshoots waarvan je de resultaten in mijn portfolio van kan bekijken.

Op dit moment ben ik bezig met de volgende projecten, of zijn ze net afgerond:

“Swordgirl”
Als oefening om het maken van fotomontages aan te leren ben ik begonnen met dit project dan inmiddels afgerond is. 

Obese
Voor dit project volg ik twee dames die een maagverkleining hebben ondergaan. Het project is op het moment halverwege waarbij de shoots met 1 van de modellen afgerond zijn. 

The Road
Voor dit project wil ik een aantal foto’s maken met daarin een hoofdrol voor een weg. Uiteraard zal dit worden gecombineerd met model fotografie in de studio en worden het dus fotomontages. The Road zal bijvoorbeeld in een storm of bij nacht als achter en ondergrond dienen. Het is de bedoeling dat de individuele foto’s een verhaal vertellen met als rode draad door de serie telkens dezelfde weg. De eerste shoot voor dit project staat inmiddels ingepland. Aangezien dit een groot project is zal het nog wel even duren voordat het afgerond is. Voor dit project zoek ik nog andere modellen.

Runaway bride
14 november staat een shoot ingepland met Tamara om een klein project genaamd “Runaway Bride” neer te gaan zetten. Ook bij deze foto zal de achtergrond los gefotografeerd worden van het model die in de studio op de foto gezet wordt.
Een nieuwe toevoeging aan de reeds uitgevoerde montages is een stukje acteren wat bij dit thema komt kijken. Ik ben zeer benieuwd hoe dit uit gaat pakken.

Gatekeeper
Een project in een zeer pril stadium waar de props het uiteindelijke idee hebben gegeven. Shootdatum is nog onbekend echter zal ik dit met model Marijke uit gaan voeren.

Daarnaast heb ik nog zat ideeën en thema’s om uit te werken en sta ik open voor goede ideeën van modellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Feel free to leave me a comment