Category: Shoots

Work in progress

Let me show you some work’s in progress. A couple of different projects in different stages of development. Most of them still need a lot of work before they are finished. I want to show these images as sort of moodboards. Of course all these images are all shot by me.

I am still looking for models for some of these projects. If you are interested in modelling in one of these projects feel free to fill out the form or contact me.

Alley: A dark alley (shot in London) is going to be the background for a catwoman type of dark hero.
Needed: Model in a latex suit or costume (reserved)
WIP_alley

Fisherman’s Docks: This will set the background for a scene where a female model is walking on bare feet holding her high heals and her bag after a long night on the town. She is unsuspecting of a male mugger with his face hidden under a hood holding a large knife that is following her.

Needed: – Girl model in party-dress/gala kind of outfit
– male mugger/robber with in hoody and jeans

WIP_kade

 

Look at me: A strong and sexy pose in the middle of the street.
– needed: Female model in a sexy outfit with killer high heals/boots and long hair.

WIP_Look_at_me

 

Parking roof: A dark themed superhero/vampire setting
– needed a model with a superhero/vampire costume (reserved)
WIP_parking_roof

 

Bike to the future: A difficult theme where a model will be composited on this motorbike from the future (from the movie Tron). I think I will add a background of a cityscape.
– needed a a female model with leather/dark motor outfit and long hair.
WIP_bike_to_the_future

 

Romance: A long, lost romantic time is a setting for showing of a great dress.
– needed model(s) in 18th century costume/dress
WIP_romance

Grunge: A favourite style of mine. I have a couple of backgrounds for a grunge look.
-needed model

WIP_grunge

DDR style: Another grunge background. Not exactly sure how this image can tell a story yet.
– needed model(s)
WIP_DDR_StyleTunnel: a great grunge background for a portrait.
– needed female model with a stunning face!
WIP_tunnel

New York Street: Another middle of the street photo.
– needed: fashion model.
WIP_NY_street

 

No images yet:

Requesting models for the following themes (Dutch):

– Insane Teaching. Een supergave bewerking waarbij de juffrouw voor de klas het hoofd van een jongetje op hol brengt. De exacte uitwerking verklap ik nu nog niet, maar gaat echt ontzettend gaaf worden.
Voor deze fotobewerking zoek ik een vrouwelijk model met een slank tot gemiddeld figuur om een lerares neer te zetten (leeftijd midden of eind twintig denk ik). De kleding is voor deze bewerking wel heel specifiek, dus daar zit nog wel een uitdaging.
Daarnaast zoek ik voor deze foto een jongetje (leeftijd 8 -10 jr) in een stijl die doet denken aan de oude “Pietje pietamientje” reclames.

– Soldier’s dream. Deze fotomontage speelt zich af op een slagveld. Hiervoor zoek ik een model in leger/soldaten-outfit. Legerlaarzen met hoge hakken zouden helemaal geweldig zijn.

Modellen gezocht (NL)

Because of the localisation this post is going to be in Dutch.

Voor alle projecten zijn reeds modellen gevonden.

Gezocht: Modellen die mee willen werken aan de volgende ideeën. Dit zijn allemaal fotomontages/bewerkingen waarvoor de modellen in mijn studio op de foto gezet worden en het eindresultaat flink bewerkt zal worden.

– Insane Teaching. Een supergave bewerking waarbij de juffrouw voor de klas het hoofd van een jongetje op hol brengt. De exacte uitwerking verklap ik nu nog niet, maar gaat echt ontzettend gaaf worden.
Voor deze fotobewerking zoek ik een vrouwelijk model met een slank tot gemiddeld figuur om een lerares neer te zetten (leeftijd midden of eind twintig denk ik). De kleding is voor deze bewerking wel heel specifiek, dus daar zit nog wel een uitdaging.
Daarnaast zoek ik voor deze foto een jongetje (leeftijd 8 -10 jr) in een stijl die doet denken aan de oude “Pietje pietamientje” reclames.

– Look at me. Voor deze fotomontage zoek ik een model met mooie (lange) benen. In een sexy outfit wordt je poserend in een sterke pose midden op straat gezet (in photoshop natuurlijk). De outfit moet bestaan uit super hoge hakken, kort rokje/broekje en een sexy topje of evt zichtbare bh. Haren wapperend in de wind een echte blikvanger!

– Soldier’s dream. Deze fotomontage speelt zich af op een slagveld. Hiervoor zoek ik een model in leger/soldaten-outfit. Legerlaarzen met hoge hakken zouden helemaal geweldig zijn.

– Wrong time, wrong place. Voor deze bewerking zoek ik een jong vrouwelijk model in uitgaanskleding of galajurk en een mannelijk model die in een donkere outfit met capuchon op een glimp van z’n gezicht en van een groot glimmend wapen kan laten zien.

– Dark Hero. Deze bewerking kan zowel voor een mannelijk als vrouwelijk model gedaan worden. De styling is hierbij een flinke uitdaging aangezien ik een catwoman of batman achtige outfit wil fotograferen. Denk dus aan iets van zwart latex of leer.

– Chinese. Een digitale tatoo van een Chinees tafereel over de volledige rug geplaatst bij een vrouwelijk model (blote rug).

Al deze ideeën ga ik op TFCD basis uitwerken op woensdagmiddagen. Lijkt het je leuk om 1 van deze thema’s neer te zetten laat het me dan weten via het contactformulier of meld je meteen aan via het aanmeldformulier.

 

Woensdag TFP-dag

Woensdag is bij Arjen Roos Fotografie TFP-dag.
TFP staat voor Time For Print. De shoot kost bij een TFP shoot geen geld en levert het model een aantal afdrukken op. Omdat ik denk dat digitale bestanden voor de modellen veel handiger zijn (zelf af kunnen laten drukken) lever ik na afloop van een TFP shoot digitale bestanden. Misschien past de afkorting TFCD als Time For CD daardoor al beter.

TFP shoots worden veel door (beginnende) modellen en make-up artiesten gebruikt om een portfolio op te bouwen. Dit geldt uiteraard ook voor de fotograaf. Om deze reden moet een TFP shoot bij mij dan ook een aanvulling zijn op mijn portfolio.

Met behulp van het aanmeldformulier kan je je aanmelden voor een TFP shoot. Vermeld daarin duidelijk wat je motivatie is en waarom jouw shoot een aanvulling voor mijn portfolio zijn en wellicht zien we elkaar dan snel.

Swordgirl

“Swordgirl” is de nieuwe titel van het “Tough & Sexy composite” project waar ik een jaar mee bezig ben geweest. Vandaag is de finale foto van het project gemaakt. Een groepsfoto met alle deelnemende modellen. Ze poseren voor de skyline van een verwoeste stad. In het water zie je een deel van een neergestort vliegtuig en gebouwen staan in brand of hebben dat gestaan. Een stad in vlammen zo aan de horizon te zien.
[singlepic id=157 w=640 h=480 float=none]
Aangezien de shoots in een tijdsbestek van ongeveer een jaar zijn uitgevoerd had ik grote moeite om de modellen bij elkaar te laten komen. Met toch telkens iets aangepaste belichting of manier van fotograferen en met verschillende camera’s was het een flinke uitdaging de afzonderlijke foto’s bij elkaar te laten komen.
De foto van de skyline van Rotterdam is genomen vanaf de Maas-boulevard. Het KLM toestel was oorspronkelijk netjes aan het landen op Schiphol toen ik het op de foto heb gezet.

Uit de oude doos (2)

In de serie “Uit de oude doos” publiceer ik zo nu en dan foto’s die opnieuw zijn bewerkt of die de eindbewerking nooit hebben gehaald.
Dit keer een foto van model Michelle die in de studio is genomen in februari 2011.

Uit de oude doos (1)

Soms is het best leuk om eens terug te bladeren door de bewerkingen van foto’s van oudere shoots. Met mijn huidige manier van bewerken kan dat regelmatig tot hele andere foto’s leiden. Zo ook bij de foto die ik hier publiceer. De foto is in de zomer van 2009 genomen van model Mirjam en had de eindbewerking niet eens gehaald. Makkelijk dus om eens echt even helemaal los te gaan op deze foto met onderstaand resultaat. Een HDR look met veel kleur is niet bepaald mijn stijl, maar toch bevalt de foto me erg goed.

Uit de oude doos zal een terugkerend thema worden waarbij ik foto’s laat zien die opnieuw een bewerking hebben ondergaan of die eerder de eindbewerking niet hebben gehaald.

Updates

brenda111130_scr-9Eindelijk de achterstand met foto bewerkingen ingelopen, dus hoog tijd om de verschillende portfolio’s een update te geven. Neem dus vooral een kijkje. De komende weken staan gevuld met shoots, dus er komt nog genoeg moois aan.

De (nieuwe) website begint steeds meer vorm te krijgen. Bedankt allemaal voor de vele complimentjes en reacties.
Ondertussen zijn de projectpagina’s ook op de website verschenen. Vooral het “touch & sexy” project heeft al een leuke vulling, maar ik ben nog steeds op zoek naar leuke en creatieve modellen voor dit thema.
Voor het “obese” project moeten eerst nog enkele shoots plaatsvinden voordat er aanvulling op de projectpagina zullen komen. Maar ook hier zit genoeg moois in de pijplijn. Het passie project bestaat nog uitsluitend op papier in concept fase.